IMG_5930

Praktijkdag Commissie invordering 12 april 2023

28-02-2023

Op 12 april 2023 organiseert de commissie invordering de praktijkdag. Op deze dag wordt u meegenomen in de ontwikkelingen op het gebied van de invordering en kwijtschelding. Bent u bijvoorbeeld een medewerker invordering of kwijtschelding? Dan is deze dag speciaal voor u! Ook andere collega’s die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen, zijn van harte welkom.

Onderwerpen die deze dag sowieso aan bod komen, zijn:

  • Actualiteiten invordering en kwijtschelding (VNG)
  • De beslagvrije voet (VNG)
  • Wet stroomlijning keten derdenbeslag (VNG)
  • Toeslagenaffaire (VNG)
  • Het schuldenknooppunt (NVVK)
  • Convenant lokale overheid (NVVK)
  • Kwijtschelding 3.0 (Inlichtingenbureau)

Daarnaast zijn er uiteraard nog meer interessante presentaties, dus meldt u alvast aan.

Locatie: VNG (Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag)

Het definitief programma wordt later nog bekend gemaakt.

Aanmelden: de aanmeldingen zijn gesloten. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst door een e-mail te sturen naar p.klok@rotterdam.nl.

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website