Voor de brede ontwikkeling van lokale belastingmedewerkers van nu en morgen

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. Samen met alle overige commissies proberen we input te geven welke competenties en vaardigheden binnen ons domein nu vereist zijn. De commissie Ontwikkeling gaat hierover in gesprek met het opleidingsveld en voert regie op het aanbod.

De commissie Ontwikkeling heeft hiervoor een educatieplatform voor de leden van de vereniging.

Ons doel hiermee is het creëren van een platform met een zo compleet mogelijk aanbod van opleidingen, trainingen, actualiteitensessies en vaardigheidscursussen, bedoeld voor al onze leden binnen het belastingdomein. De LVLB verzorgt zelf geen opleidingen maar wil graag bekendheid geven aan kwalitatief goede opleidingen. Op de website kunnen leden zoeken naar een passende training of opleiding.

Contactpersoon: de heer Roy Koenders.

Zoek je een leuke opleiding? Kijk eens op ons educatieplatform.

Wie zijn wij?

De commissie Ontwikkeling bestaat uit de volgende leden:

Roy KoendersTeamleider Basisregistraties bij de Connectie
Sandra BoesManager bij Tribuut Belastingcentrum
Arri HartogMT-lid namens Gemeentebelastingen en Basisinformatie bij Servicegemeente Dordrecht Drechtsteden/Onderzoekcentrum Drechtsteden
Merel Leedeman
Belastingambtenaar bij de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen
Hans CloostermanDirecteur GBTwente
Arjen SchepBijzonder hoogleraar heffingen van lokale overheden, Erasmus Universiteit Rotterdam/ESBL
Lucel BontManager Noordelijk Belastingkantoor
Rick van BeersWOZ-Coördinator GBTwente
Rick van Beers
Rick van Beers
Merel Leedeman
Merel Leedeman
Lucel Bont
Lucel Bont
Sandra Boes-Schut
Sandra Boes-Schut
Hans Cloosterman
Hans Cloosterman
Arjen Schep
Arjen Schep

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website