Jongerencommissie

Over de jongerencommissie
“Van jong, voor jong en oud”. Dit was de slogan die de jongerencommissie tijdens het LVLB Lustrumcongres uitdroeg. Wij zijn een enthousiaste groep jongeren die werkzaam zijn bij de lokale belastingen. De missie van de jongerencommissie is om jong en oud mee te laten denken over hoe er meer jonge (recent afgestudeerde) personen betrokken kunnen worden in het vakgebied. We merken namelijk als jongerencommissie dat we weinig leeftijdsgenoten tegenkomen op de werkvloer. Hoe komt dit, en hoe kunnen we daar verandering in brengen?

Wie zijn wij?
De jongerencommissie bestaat uit de onderstaande leden.

Kaj van Brummelen (voorzitter)Gemeente Amsterdam
Robert KasteleinESBL
Merel LeedemanDe Wolden Hoogeveen
Yvanka ZwetsmanGemeente Amsterdam
Demi van ZundertGemeente Almere
Rick GijsbersGemeentebelastingen Amstelland
Peter van ErkWaarderingskamer
Luc HermansWaarderingskamer
Pim HessingWaarderingskamer
Lyan WesterikBelastingsamenwerking DOWR
Chantal van LaarCocensus
Kelly MaatCocensus
Nyncke van der FeenCocensus
Jazzy BeckCocensus
Bart AangeenbrugGemeente Zoetermeer
Julie PoulssenBsGW

Word commissielid!
Ben jij ook een jongere binnen de LVLB en wil je ook meedenken? Meld je dan aan voor de community groep voor LVLB-jongeren! Mail hiervoor naar secretariaat@lvlb.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Kaj van Brummelen.

Nieuws uit de commissie
Bekijk hier het laatste nieuws over de jongerencommissie.

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website