Aanmelden LVLB community

Nieuwe gebruikers voor de community kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier. Let op: enkel medewerkers van lidorganisaties van de LVLB kunnen toegang krijgen tot de community.

De nieuwe aanmeldingen voor de community worden tweewekelijks verwerkt. Het kan dus even duren voor u een bevestiging krijgt.

Aanmelden als lid

Hoe meer leden wij hebben hoe meer invloed wij kunnen uitoefenen in relatie tot ons vakgebied. Treed toe tot een groot netwerk van professionals op het gebied van lokale belastingen. Het lidmaatschap staat open voor alle gemeenten en samenwerkingsverbanden.

Voor meer informatie over het lidmaatschap en de kosten daarvan voor uw organisatie kunt u contact opnemen met het verenigingsbureau via secretariaat@lvlb.nl.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen de LVLB!

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website