Terugblik op het Lustrumcongres...

14-07-2022

Wat gaat de tijd snel! Het is alweer een week geleden dat wij in Arnhem aanwezig waren voor het LVLB Lustrumcongres. Ondertussen ontvangen wij vele positieve berichten van de aanwezigen die dag…

‘’Prachtige plek, prima catering en inhoudelijk sterke bijeenkomsten: allemaal ingrediënten voor een mooie, fiscale dag’’

‘’Wat heb ik genoten velen weer 'live' te ontmoeten. Op een fantastische zorgvuldig gekozen locatie. Met waarde(n)volle bijdragen. In de opening en sluiting. Bij andere plenaire onderdelen. Bij de deelsessies. Leerzaam, ontspannend en betekenisvol. Met afsluitend een heerlijk diner. Met mooie gesprekken ook’’

Wij kijken terug op een geslaagde dag en bedanken iedereen die aanwezig was voor hun komst. Kon je niet aanwezig zijn of wil je de PowerPoints nog een keer bekijken? Dat kan door in te loggen in de community (Semble).

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website