Maak kennis met: Tom Suijskens

01-11-2022

Mijn naam is Tom Suijskens, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn verloofde Tina en onze zoon Jaap in Den Haag. Na mijn studie Vastgoed & Makelaardij heb ik gewerkt voor makelaarskantoren in Den Bosch, Rotterdam en Den Haag. Daar heb ik een goede tijd gehad en veel geleerd maar na 10 jaar in de makelaardij, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Al snel zag ik toen een vacature bij de gemeente Den Haag voor WOZ-taxateur en sinds maart 2019 ben ik hier met veel plezier werkzaam.

In mijn werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor het taxeren van drie wijken in Den Haag en daarnaast coördineer ik de bezwaarafhandeling, afspraken, hoorzittingen en beroepen met de NCNP-bureaus.

In april dit jaar heb ik voor het eerst een marathon gelopen. Dus in mijn vrij tijd ben ik, om hard te lopen of een wandeling met mijn gezin, vaak te vinden op het strand of in het Haagse Bos.

Voor het Landelijke Taxatie Overleg van de LVLB wil ik onder andere de werkwijze met betrekking tot NCNP op de agenda zetten. Ik kijk ernaar uit om kennis en ervaringen te delen. Mochten er in de tussentijd al vragen of onderwerpen zijn, horen wij dat als Commissie Taxatie graag.

Mijn naam is Tom Suijskens, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn verloofde Tina en onze zoon Jaap in Den Haag.

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website