Maak kennis met: Robert Franssen

01-11-2022

Mijn naam is Robert Franssen. Met mijn vrouw en twee honden woon ik in het mooie Heerde op de Veluwe.

Ik ben sinds 1 januari 2016 werkzaam bij Belastingsamenwerking Tribuut als Teamleider Waarderen en WOZ-bezwaren. In deze rol zorg ik er met het team van taxateurs voor dat de herwaardering, PMA, bezwaren en beroepen van onze gemeentes gedaan worden. Daarvoor heb ik via Kafi en Thorbecke bij veel gemeentes vanaf 1999 als WOZ-taxateur gewerkt.

Behalve van werken hou ik van tuinieren, wandelen, lekker eten en een biertje op zijn tijd.

Ik wil met mijn kennis en ervaring een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Landelijk Taxatie Overleg van de LVLB.

Mijn naam is Robert Franssen. Met mijn vrouw en twee honden woon ik in het mooie Heerde op de Veluwe.

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website