Maak kennis met: Rick van Beers

01-11-2022

Mijn naam is Rick van Beers. Ik woon in het Overijsselse Hengelo samen met Bianca en onze twee zoons.

Sinds 1 september 2018 werk ik bij GBTwente als WOZ-adviseur/ projectcoördinator waardebepaling. Bij GBTwente verzorgen wij de waardering van circa 280.000 objecten verdeeld over 10 gemeenten. Voordat ik bij GBTwente begon heb ik 19 jaar gewerkt bij Thorbecke in de functies van inventariseerder, WOZ-taxateur, projectleider, hoofd-projectbureau en interimmanager.

Verder vind ik het leuk om motor te rijden, te mountainbiken, een biertje te drinken met vrienden en ben ik op en top Scout.

Ik hoop met mijn kennis en ervaring een goede bijdrage te kunnen leveren aan het Landelijk Taxatie Overleg van de LVLB.

Mijn naam is Rick van Beers. Ik woon in het Overijsselse Hengelo samen met Bianca en onze twee zoons.

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website