Maak kennis met: Joyce Lakenman

01-11-2022

Mijn naam is Joyce Lakenman en ik woon met veel plezier in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze zoon.

Na 10 jaar als taxateur in de commerciële wereld te hebben gewerkt heb ik begin 2019 de overstap gemaakt naar Gemeenschappelijke Regeling Cocensus waar ik ben begonnen als WOZ-taxateur en inmiddels werkzaam ben als WOZ-coördinator. Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat "WOZ-land" mij zo zou boeien en heb dus ook geen moment spijt van deze overstap.

Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan familie en vrienden, etentjes, wandelen en sporten.

Als lid van de Commissie Taxatie binnen de LVLB zal ik vol enthousiasme mijn steentje bijdragen en het motto 'samen staan we sterker' nastreven.

Mijn naam is Joyce Lakenman en ik woon met veel plezier in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze zoon.

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website