Van jong, voor jong en oud!

28-07-2022

“Van jong, voor jong en oud”

Dit was de slogan die de jongerencommissie tijdens het LVLB Lustrumcongres uitdroeg. Wij zijn een enthousiaste groep jongeren die werkzaam zijn bij de lokale belastingen. Centraal in beide presentaties stond hoe jongeren bij een organisatie kunnen worden betrokken, met tijdens de deelsessie een uitstapje naar digitalisering.

We zijn inmiddels een paar weken verder, maar krijgen nog steeds veel positieve energie als we terugblikken op het congres. Om als nieuwe commissie een deelsessie te mogen presenteren, maar ook plenair te mogen spreken is een feestje. Zo hebben we het ook beleefd.

We willen iedereen bedanken voor de actieve houding en de vele respons uit de zaal. Mede dankzij deze respons zijn er veel nieuwe ideeën ontstaan. Aankomende periode hopen we meerdere bijeenkomsten te organiseren, zowel fysiek als digitaal, op scholenmarkten te staan en nog zoveel meer. Maar misschien het belangrijkste: meer jongeren aantrekken en behouden bij de lokale belastingen én bij onze commissie.

Voel jij je geroepen om je bij ons aan te sluiten, heb je leuke ideeën of wil je meer weten over wat wij (gaan) doen? Neem gerust contact met ons op!

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website