In vervolg op de deelsessie van de Commissie Digitalisering en Datagedreven Werken op het LVLB congres van 30 mei j.l. zal op donderdag 28 november in Amersfoort een themadag worden georganiseerd over Kunstmatige Intelligentie.

Kunstmatige Intelligentie verhoogt efficiëntie door automatisering, biedt diepgaande data-analyse, persoonlijke aanpassingen en verbetert veiligheid en innovaties. Echter, het kan ook leiden tot baanverlies, privacy problemen, ethische dilemma's, hoge kosten en een risicovolle afhankelijkheid van technologie. Deze balans tussen voor- en nadelen maakt AI tot een krachtig, maar complex hulpmiddel in onze moderne samenleving.

Het lijkt ons daarom goed hierover een themadag te organiseren. De themadag belooft een diepgaand inzicht te bieden in de ontwikkelingen en toepassingen binnen AI.

Het programma is nog niet geheel bekend, maar het wordt interessant en interactief. Voor deze themadag zal een bescheiden bijdrage worden gevraagd van € 15,00 voor iedere deelnemer.

U kunt zich hieronder voorlopig aanmelden, zodat wij als commissie alvast een indruk krijgen van de eventuele opkomst. In september ontvangt u de definitieve bevestiging.

U kunt hieronder een voorlopige aanmelding doen in Semble

Wij hopen op een grote opkomst!

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website