pexels-tara-winstead-8386440

Specialistenmiddag robotisering op 30 maart 2023

28-02-2023

Op 30 maart 2023 organiseert de commissie Digitalisering & Datagedreven Werken (DDGW) een specialistenmiddag omtrent robotisering.

De commissie DDGW heeft als doel om het bestuur te adviseren en kennis te delen over hoe organisaties binnen de lokale belastingen, maar ook organisaties en bedrijven uit heel andere sectoren bezig zijn met datagedreven werken. Om dit doel te bereiken heeft de commissie in 2022 een plan van aanpak opgesteld met als eerste speerpunt Robotic Process Automation (RPA).

Om een compleet beeld te kunnen krijgen van wat er speelt op het gebied van RPA onder LVLB leden organiseert de commissie een specialistenmiddag op 30 maart in Amersfoort. Deze middag is bedoeld om kennis uit te wisselen tussen mensen die al actief bezig zijn met (de eerste stappen op het gebied van) robotisering. Zo kan de meest actuele en relevante kennis gedeeld worden met het bestuur en de andere LVLB leden. Daarnaast bent u dan gelijk in de gelegenheid om nader kennis te maken met de leden van de commissie DDGW en de andere deelnemers.

Bent u binnen uw gemeente al veel bezig met RPA en zou u graag eens sparren met andere specialisten op dit gebied? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de specialistenmiddag.

U kunt zich aanmelden door voor 1 maart a.s. een mail te sturen naar secretariaat@lvlb.nl

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website