Maak kennis met… de LVLB-jongerencommissie

30-03-2022

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste groep jongeren, werkzaam binnen de lokale belastingen. Eind vorig jaar hebben we elkaar voor het eerst ontmoet bij de LVLB-jongerenbijeenkomst, en vanaf dat moment is de commissie gaan leven.

Onze missie

Onze missie is om ‘jong en oud’ mee te laten denken over hoe we meer jonge (recent afgestudeerde) personen kunnen betrekken in ons mooie vakgebied. We merken namelijk als jongerencommissie dat we weinig leeftijdsgenoten tegenkomen op de werkvloer. Hoe komt dit, en hoe kunnen we daar verandering in brengen?

LVLB-congres

Tijdens het aanstaande LVLB-congres zullen we op dit thema verder ingaan. Geïnteresseerd in het meedenken over de toekomst van LVLB? Kom dan naar de door ons gegeven deelsessie!

Ben jij ook een jongere binnen de LVLB en wil je ook meedenken? Meld je dan aan voor de Semble-groep voor LVLB-jongeren! Mail hiervoor naar secretariaat@lvlb.nl.

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website