Jongerenbijeenkomst, doe jij mee?

02-09-2021

De jonge(re) belastingambtenaren zijn de toekomst van de LVLB. Daar investeren we graag in!

De jonge(re) belastingambtenaren zijn de toekomst van de LVLB. Daar investeren we graag in! Een aantal jonge ambtenaren heeft aangegeven graag een jongerenbijeenkomst te willen organiseren in het najaar. Wil jij aanwezig zijn bij deze bijeenkomst of zelfs meedenken over de invulling van de jongerenbijeenkomst? Lees dan nog even verder (in de bijlage)! Ben jij de leeftijd van ‘jongere’ (< 35 jaar) reeds gepasseerd? Lees dan ook verder en enthousiasmeer je jongere collega’s!

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

Het nieuwe waarderen

Onder regie van de LVLB wordt het project 'secundaire objectkenmerken' uitgevoerd door projectleider Grard van der Zanden. Wil je de infographic zien? Klik dan op onderstaande knop 'ga naar website'! Heb je naar aanleiding van de infographic nog steeds vragen over het project, dan kan je Grard zelf benaderen. Zijn contactgegevens staan in de infographic.

Ga naar website

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website