educatie

Educatieplatform staat live!

06-01-2022

De eerste versie van het vernieuwde Educatieplatform staat na een uitgebreide metamorfose live! Op dit platform willen wij leden de kans geven om elkaar te informeren over (de kwaliteit van) de verschillende opleidingen. U kunt hier een eigen review achter laten bij de verschillende opleidingen of reviews van anderen lezen, die u kunnen helpen met het maken van een keuze.

Klik hier om het vernieuwde Educatieplatform te bekijken!


De opleidingen worden over het algemeen gegeven door één van onze partners. Neem een kijkje op de webpagina om de opleiders/partners te bekijken!

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar website

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar website

Educatieplatform

Iedere belastingorganisatie werkt aan het bouwen en behouden van een sterk team, dat beschikt over voldoende kennis, kunde en vaardigheden om de inwoner of de ondernemer zo goed mogelijk te bedienen. De LVLB heeft de door haar partners verzorgde cursussen en opleidingen bij elkaar gebracht om zo de leden te ondersteunen in het vinden van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar website