272b4184961d3d5adf1d4e3b1b7aa9f7f4a992c0

Lustrumcongres verplaatst naar 15 februari

17-11-2021

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft het bestuur in overleg met de congrescommissie besloten om het lustrumcongres op 7 december niet door te laten gaan en te verplaatsen naar 15 februari.

Halverwege dit jaar begonnen wij met het uitvoeren van de eerste concrete plannen voor het lustrumcongres op 7 december. In ons achterhoofd heeft altijd de onzekerheid gezeten over het doorgaan van het congres i.v.m. Corona. Desondanks waren we goedgemutst: de situatie omtrent het virus leek goed te verlopen en wij zijn trots op het programma zoals dat nu staat en het aantal aanmeldingen.

Er is al veel tijd en werk gestoken in de voorbereidingen voor het congres. Daarom wordt het programma zoals gemaakt voor 7 december 2021 aangehouden voor het congres op 15 februari 2022. Dit betekent dat er op 7 december 2021 geen bijeenkomst plaatsvindt, ook niet digitaal.

Deel dit bericht via

Initiatieven van de LVLB

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

Ga naar ltabelastingen.nl

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die een of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.

Ga naar lvlbwoz.nl